Recrutare și selecție

Identificarea şi atragerea candidaţilor potriviţi cerinţelor clienţilor noştri necesită o abordare riguroasă şi o foarte bună înţelegere a specificului fiecărei organizaţii.

Executive Search:

Fiind partener cu noi în derularea proiectelor de recrutare, veţi beneficia de:

  • consultanţi specializaţi pe diverse sectoare de activitate, care dispun de informaţii actuale privind evoluţia pieţei muncii în domeniul respectiv – IT&C, Producţie, Logistică, FMCG, HORECA, Financial&Banking, Medical;
  • menţinerea contactului permanent cu clientul privind evoluţia proiectului, prin rapoarte periodice;
  • accesul la baza noastră de date construită în peste 10 ani de activități şi beneficiile acoperirii unei reţele la nivel naţional;
  • încredere şi confidenţialitate;
  • oportunităţi egale de angajare pentru toţi candidaţii.

Mass recruitment:

IHM vine în sprijinul companiilor partenere atunci când aceştia se află la începutul activităţii sau când doresc să dezvolte proiecte noi şi au nevoie de recrutarea unui număr mare de personal într-un timp scurt (peste 30 persoane).

Recrutarea în masă este un proces integrat şi complex într-o piaţă în continuă mişcare şi în care nevoia de forţă de muncă calificată sau necalificată este din ce în ce mai mare şi mai dificil de găsit.

În aceste situaţii IHM dispune de logistica necesară gestionării unui astfel de proiect în vederea atragerii unui număr important de aplicanţi, care să permită realizarea unei selecţii adecvate a candidaţilor.

Cerere ofertăExpeditor

Imagine CAPTCHA